Yozgat Valisi Necati Şentürk, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Yozgat İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Alparslan Türkeş Huzurevi'nde barınan yaşlılara sabah kahvaltısı verdi. Yaşlılara karanfil vererek Yaşılalar Günü'nü kutlayan Vali Necati Şentürk, yaşlılarla her fırsatta bir araya gelmeye gayret gösterdiğini söyledi.
 
Kahvaltıdan sonra İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Doğan ile birlikte Çamlık Milli Parkı'nı gezen yaşlılar, Çamlık Milli Parkı'nda bulunan çocuk parkında gönüllerince eğlendi. Salıncakta sallanan, kaydıraklardan kayan yaşlılar, düzenlenen geziden büyük mutluluk duyduklarını belirterek kendilerine bu imkanı veren İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve huzurevi çalışanlarına teşekkür etti. 77 yaşındaki Münevver Dağdeviren, parkta çocukluk günlerini hatırladığını belirterek, "Çocukken ip atlamayı ve salıncakta sallanmayı çok severdim. Bugün salıncakta sallanırken çocukluğumu hatırladım. 40-50 yıl aradan sonra ilk defa sallandım" dedi. 84 yaşındaki Ömer Efe de gençken çok sık salıncağa bindiğini ifade ederek, yıllar sonra tekrar çocuklar gibi eğlendiğini söyledi.
 
İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Doğan ise, "Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlılara sağlıklı sıhhatli günler diliyorum. Yaşlılarımıza en güzel şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün Çamlık Milli Parkı'nda gezip çocukluklarını yaşadılar" diye konuştu.