Antalya"da koca dayağından bıkan ve "Cezaevine girersem bir süre rahat ederim" diye düşünen 22 yaşındaki Fikriye Karalar, polisi arayarak kendisini "uyuşturucu satıcısı" olarak ihbar etti.

Gerçek, savcılıkta kayınvalidesinin verdiği ifadede de ortaya çıktı.

ANTALYALI bir çocuk annesi Fikriye Karalar, uyuşturucu bağımlısı eşi Selçuk Karalar"dan işkenceye kadar varan yoğun şiddet görüyordu. Karalar, kendi kendine bu işkenceden kurtulmak için bir formül buldu ve "Ancak cezaevine girersem kurtulabilirim. En azından bir süre rahat ederim" diye düşündü. Karalar, kağıt toplayarak kazandığı ve eşinden sakladığı 135 TL ile sentetik uyuşturucu Ecstasy haplarını satın aldı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi"ne giderek, "Ben bu hapları satıyorum. Yani uyuşturucu hap ticareti yapıyorum" diye kendini ihbar etti. Polis tarafından gözaltına alınanan Fikriye Karalar, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olanları duyan kayınvalidesi Güllü Karalar, hemen adliyeye gelerek gelinin anlattıklarının gerçek olmadığını söyledi. Bunun üzerine savcılıktaki ifadesinde gerçekleri anlatan Fikriye Karalar, "Eşim eroin kullanıyor. Bana sürekli şiddet uyguluyor. Benden ayrı kalırsa hayatına çekidüzen vereceğini düşündüm. Gidecek başka yerim olmadığından cezaevi fikri aklıma geldi" dedi.

Savcılık bu ifadenin ardından Fikriye Karalar"ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Bu sırada adliyeye gelen Selçuk Karalar savcılığa giderek eroin kullandığını ve tedavi görmek istediğini bildirdi. Karalar, bağımlılara yönelik tedavi merkezine gönderildi.