F.BAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, 2-2"lik Sion beraberliğinin faturasını kendisine kesti. Ligde üst üste alınan gollü galibiyetler sonrasında takımın özgüveninin yerine geldiğini düşünen Alman teknik adam, UEFA Avrupa Ligi"nde oynanan Sion rövanşında 5 "as" oyuncusunu dinlendirmişti. Forma şansı bulmakta zorlanan Semih, Selçuk ve Uğur gibi oyunculara şans veren tecrübeli hoca, Sion"un art arda bulduğu 2 gol sonrası kulübede sıkıntılı anlar yaşamıştı.

EMRE VE GÜİZA"YI OYUNA ALDI

MAÇA ilerleyen dakikalarda müdahalede bulunan Alman teknik adam, Emre ve Güiza gibi kozlarını oyuna sokup bir anlamda pişmanlığını da açık açık belli etmişti.. Ancak karşılaşma sonrası rahat bir nefes alan Daum, öz eleştiri yapmaktan da kendisini alamadı. Stresli geçen maçın bitiş düdüğüyle soluğu soyunma odasında alan teknik heyet ve oyuncular tur atladıkları için mutluydu ancak Daum, oynanan oyun ve skordan dolayı duyduğu endişeyi öğrencileriyle ile paylaştı.

PAHALIYA PATLAYACAKTI

“ROTASYONA gitmek büyük bir hataydı. Rakibimiz öne geçtiğinde turun gideceğini bile düşündüm ve korktum. Bu denli kökten değişiklikler yapmak bize pahalıya patlayacaktı” sözleriyle dert yanan tecrübeli teknik direktör, özellikle Selçuk ve Uğur"un oynadığı futbolu vasat buldu. Bu oyunculardan kendilerine çeki düzen vermelerini isteyen Daum yönetime, bundan sonra kadroyu daha özenli seçeceğinin de sinyallerini verdi. /vatan