Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Honved maçı için taraftarlara söz vererek "Sahada sizin ve bizim için savaşan bir takım göreceğiz" dedi.

Fenerbahçe"nin Honved maçı hazırlıkları için bu sabah yaptığı ter idmanının ardından FB TV"nin sorularını yanıtlayan Alman teknik adamın açıklamaları kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Maça şu an için en iyi görünen 11 kişilik kadroyla başlayacağını, yeni transferler Dos Santos ve Cristian"ın da kadroda yer alacağını bildiren Daum, "Yedek kulübemizde iyi futbolcularımız da hazır olacak. Onları da maç içerisinde kullanacağız. Eminim ki güzel bir maç olacak. Benim buradan taraftara mesajım: Emin olun ve söz veriyorum; sahada sizin için ve bizim için savaşan bir takım göreceğiz ve taraftarımızla biz apayrı bir takım oluşturacağız" diye konuştu.

Semih"in sabahki antrenmanın tamamında yer aldığını belirten Daum, golcü futbolcunun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğini kaydetti.

Mehmet Topuz"a övgüde bulunan Daum, Fenerbahçe"ye çok şeyler kazandıracağını anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Mehmet, son antrenmanlarda gerçekten yüksek bir performans gösterdi.

Aslında ilk on birde yer alabilecek bir futbolcumuz. Mehmet Topuz, yeni bir futbolcumuz ve bizi çok sevindirecek bir futbolcumuz olacak. Kendisine çok güveniyorum, kalitesi belli bir futbolcu. Mehmet Topuz, kendisine verilen paranın 2-3 kat fazlasını kulübe geri getirecek. Mehmet Topuz bize çok şeyler getirecek, çok sevinçli maçlar yaşatacak." Bu arada, sabah yapılan antrenmanda önceki gün antrenmanda başına darbe alan Volkan Babacan bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Tedavisi süren Özer de çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.