Yöneticilerle dün yaptığı görüşmenin ardından Roland Koch dışındaki yardımcılarının görevine son verilen, ancak kendisiyle yola devam etme kararı alınan Alman teknik adam, bugün saat 09.50"de Can Bartu Tesisleri"ne Koch ile birlikte gelerek, yeni sezonun planlaması için çalışmalarına start verdi.

Fenerbahçe ile sancılı bir şekilde yeni sezona devam etme kararı alan Christoph Daum, bugün yeni sezon için yardımcısı Roland Koch ile birlikte mesaisine başlarken, ilginç açıklamalarda bulundu.
Diğer yardımcısı Ayhan Tumani"nin görevine son verilmesinin ardından tercümansız kalan Daum, Can Bartu Tesisleri"ne gelirken, basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.
Koch ile birlikte önce Türkçe ifadeler kullanan Daum, Türkçe olarak Türkiye ve Fenerbahçe"yi sevdiğini belirterek, "Türkiye ve Samandıra ikinci vatanım. Bugün çok iş var" dedi.
Daha sonra sözlerine Almanca devam eden tecrübeli teknik adam, "Tekrar Samandıra"dayız. Türkiye ve Samandıra"yı seviyoruz. Ne yapacağımızı göreceğiz. Herkesin iyi yolda çalıştığını düşünüyorum. İyi antrenman programı, iyi bir kaleci ve iyi bir asistan koç ile başarı gelir.. Marcel Daum ve Ayhan Tumani harika çalıştılar. Birini göndereceksen bu ben veya Koch olabilir. Aykut Kocaman"ı düşünebilirsin. Bunu anlaması güç. Nedeni ne olabilir ki?" ifadelerini kullandı.
Christoph Daum"un yardımcısı Roland Koch ise Türkçe olarak burayı çok sevdiklerini ve yeni sezon için çalışacaklarını dile getirdi.

Milliyet