DAP BURGU, Kadıköy, Ataşehir ve Kartal ilçelerinin komşusu konumundaki Maltepe’nin, İstanbul'un en güzel Adalar manzarasına sahip olan muhteşem sahilinde yükseliyor. Bağdat Caddesi’nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı’nın canlılığıyla harmanlıyor. Araştırmalar, yoğun ziyaretçi trafiğini işaret eden bölgede otel ihtiyacının kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.
 
Projenin konsepti lüks bir otel tarzını yansıtacak
 
DAP BURGU, dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de lobiden itibaren lüksün yeni tanımı ile buluşturacak bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip. 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek.
 
“Oturmadığın dönemde kirala” modeli uygulanacak
 
DAP BURGU, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yeni bir işletme anlayışı sunuyor. Projeden daire alanlar dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilavaten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecekler. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek.
 
Prens Adalarına bir bakış mesafede, Bağdat Caddesi’ne göz kırpıyor
 
Kara, hava, deniz ve raylı ulaşım araçlarının tam kesişme noktasında konumlanan DAP BURGU, E5’e paralel, sahile 1 km, Marmaray metro istasyonuna 50 m, deniz otobüsüne ve Adalet Sarayı’na 5 dakika, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer alıyor.
 
4 mevsim açılır kapanır havuz, helikopter pisti
 
DAP YAPI ile özdeşleşmiş su konseptinin yanı sıra 4 mevsim açılır-kapanır havuzun bulunduğu projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor.  22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken m²’lerde daireler mevcut. Büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişen 246 adet rezidans  dairelerin fiyatları 149.000 TL’den başlıyor. milliyet