İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, 19 yaşındaki Kaan Karacasu, ilişkisini bitirdiği kız arkadaşını rahatsız ettiği ve tartakladığı gerekçesiyle kendisiyle konuşmak için parkta buluşan gruptan 21 yaşındaki Engin Arslan'ı çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdü. Öldürülen Arslan'ın tatil beldelerindeki otellerde dans eğitmenliği yaptığı öğrenildi.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Zübeyde Hanım Parkı'nda meydana geldi. Tatil beldelerindeki otellerde dans eğitmenliği yapan Engin Arslan, sık sık dans ettiği arkadaşlarıyla buluşmak için kafeteryaya gitti. Bu sırada arkadaşlarından bazılarının, tanımadığı kişilerle park içinde tartıştığını görünce yanlarına geldi.

KAVGA SIRASINDA BIÇAKLANDI
Park içinde olaya müdahale eden Engin Arslan, kız arkadaşlarından Ö.A.'yı telefonla arayıp rahatsız ettiği ve tartakladığı öne sürülen eski sevgilisi Kaan Karasu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın iki grup arasında kavgaya dönüşmesiyle birlikte, klimacıda çalışan ve "umuma açık yerde içki içmek" suçundan poliste kaydı bulunan Kaan Karacasu, Engin Arslan'ı bıçakladı. Kalbine isabet eden bıçak darbesiyle ağır yaralanan Engin Arslan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Polis ekipleri, olayın ardından, kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı. Zanlıların verdiği bilgiler doğrultusunda Engin Arslan'ı öldüren Kaan Karacasu da yakalandı. Karacasu'nun olayda kullandığı bıçak da toprağa gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
DHA