Eurovision'da Malta'yı temsil edecek grubun belirlendiği final yarışmasına misafir olarak katılan Hadise, Türkiye'ye döndü. Malta'da canlı yayında yarışmada seslendireceği "Düm Tek Tek" şarkısını söyleyen Hadise, Atatürk Havalimanı'nda kendisini bekleyen gazetecilere gezi hakkında bilgi verdi. Malta'da "Düm Tek Tek" şarkısının çok beğenildiğini söyleyen Hadise, "Malta'da herkes, "Türkiye'ye 12 puan veriyoruz" dedi. Bunu almazsak Malta'ya çok kızacağız, Belçika'ya sitem yaptığım gibi. Herkes şarkıya bayıldı. Küçük çocuklar bana ağlayarak sarıldı. Anneler babalar herkes şarkıyı beğeniyor'' dedi.

"Eurovision politika değil. Bunu da bu sene değiştirelim'' diyen ünlü şarkıcı, gittiği her yerde olumlu tepkiler aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu belirtti. Hadise, şarkının tanıtımı için 15-20 ülkeye daha gideceğini vurguladı.

Gazetecilerin Nesrin Topkapı'dan oryantal dersleri alacağı yönünde haberler çıktığını hatırlatması üzerine ise oryantal dersleri aldığını doğrulayan Hadise, "Nesrin'den ders almaya başladım. Çok güzel gidiyoruz. Dersleri yoğunlaştırmamız lazım. Şarkının yeni versiyonu hazır ve Topkapı bu şarkıyı daha da çok beğenecek'' diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Hadise, ülkelerin hepsinden çok puan beklediğini de belirterek, Eurovision'da herkesin şarkı ve sahne performansını eleştirmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazetecilerin bazı basın yayın organlarında "Hemen her gün bir programa katılıp 'Düm Tek Tek'i seslendiren Hadise, hem parçayı hem de yüzünü eskitti" şeklinde çıkan eleştirilerin sorulmasına ise cevap vermedi.