Dün gece saat 24.00 sıralarında meydana gelen olayda, oto yedek parçacıda çalışan 35 yaşındaki Adem Durgun, 33 yaşındaki eşi Filiz Durgun’un sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanıştığı kişiyle, çocuklarını bırakarak Manisa’ya kaçtığı iddiası üzerine, kayınvalidesi 56 yaşındaki Perihan Suyasapan’ın Yenimahalle 36’ncı Sokak’taki evine gitti.
Evdekilere eşinin nerede olduğunu soran Adem Durgun, kayınvalidesi Perihan Suyasapan ve kayınbiraderleri 26 yaşındaki Hasan, 27 yaşındaki Ali ve 16 yaşındaki Ömer Hörmet kardeşlerin "Bilmiyoruz" yanıtı vermesi üzerine sinirlenerek bıçağına sarıldı.

Adem Durgun ekmek bıçağı ile önce kayınbiraderlerine saldırdı, ardından da kayınvalidesinin boğazını keserek kaçtı. Yaralılardan Ali Hörmet, birinci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak komşulardan yardım istedi. Olayı duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralanan 3 kardeş, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Yaralılardan Ali Hörmet’in hayatı tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Bu arada olay yerinde hayatını kaybeden Perihan Suyasapan’ın cesedi ise yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Gaziantep Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Polis, geldiği motosikleti bırakıp yaya kaçan Adem Durgun’u yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.