Sualtı sporlarında elde ettikleri başarılarla Aydın ve Söke"nin yüz akı olan Söke Gençlikspor sualtı ekibi, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"yi makamında ziyaret etti.
Beraberlerinde Türkiye Sualtı Federasyonu Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özer ile birlikte Söke Belediyesi"ne gelen Sualtı Sporları Aydın İl Temsilcisi ve Söke Gençlik Spor Sualtı branşı antrenörü Ahmet Cumhur Sakız ve Sökeli dalgıçlar Başkan Özekmekçi"ye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Sökeli balık adamların Başkan Özekmekçi"yi ziyaretlerinde Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna ve CHP"li Meclis Üyesi Engin Yıldız"da bulundu.
"Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Söke Belediyesi yönetiminin Sökemizin Sualtı sporcularına katkılarını biliyorum" diyen Türkiye Sualtı Federasyonu Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özer; “Söke sualtı takımımız Türkiye çapında önemli başarılara imza attılar. Bu anlamda onları destekleyen ve başarılarına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Söke Belediye başkanı Necdet Özekmekçi ise Söke"nin başarılı dalgıçlarının kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.