Antalya"da falezlerden atlayarak intihar teşebbüsünde bulunduktan sonra deniz polisince kurtarılan genç kız, hastanede hayatını kaybetti.

Atatürk Parkı"nda bugün falezlerden atlayarak intihar girişiminde bulunan, deniz polisinin dakikalarca dalgalarla mücadelesinin ardından kurtarılan Ümmü Gürci (20) Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Genç kızın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Paramedik Bölümünde öğrenim gördüğü bildirildi.

Ü.G, Atatürk Parkı"ndaki falezlerden, çantasındaki kitaba intihar notu yazarak atlamış, deniz polisinin uzun çabaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Paramedik "hasta ve yaralılara acil tıbbi bakımı ambulansta profesyonel seviyede başlatan, bakımı hastanın taşınması sırasında devam ettiren, hastayı hastanedeki doktorlara teslim edinceye kadar görevini sürdüren sağlık personeli" olarak tanımlanıyor.

Polis Gürci'nin bıraktığı sırt çantasındaki bir kitap içerisinde çeşitli notlar bulmuştu. Genç kız notlarında, “Telafi edilemeyecek hatalar yaptım. Artık kimsenin yüzüne bile bakamıyorum. Kimse beni kurtarmak için gelmesin” yazmıştı. -DHA