İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Özer, eşi Büşra Özer çifti arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. Severek evlenen çift, şiddetli geçimsizlik yüzünden çıkan tartışma ve kavga sonucu defalarca karakolluk oldu. Daha önce de boşanmanın eşiğinden dönen ve yakınlarının araya girmesi üzerine barışan 1 çocuk annesi Büşra Özer, bir ay önce Bursa’da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaşında bir kız çocuğu olan kadını sığınma evinden aldı.


6 AY EVDEN UZAKLAŞTIRMA ALDI

Yenice Mahallesi’ndeki baba evine yerleşen Büşra Özer, bir süre önce Savaş Özer’in kendisi ve ailesini tehdit ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Büşra Özer’in başvurusu üzerine mahkeme tarafından Savaş Özer hakkında ‘6 aylık ihtiyati uzaklaştırma’ kararı aldığı öğrenildi.

Büşra Özer ile annesi Nazmiye Cece , bugün saat 12.00’de pazara alışverişe çıktı. Kendilerini takip eden Savaş Özer, Sırabademler Mahallesi 143 Sokak’ta eşi ile kayınvalidesinin önünü kesti. Tabancayla kayınvalidesinin ve eşinin başlarına birer el ateş eden Özer, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Nazmiye Cece ve Savaş Özer olay yerinde ölürken, Büşra Cece ise kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Şahin Cece, eşi ve kızının öldüğünü öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. Cece, "Koruma talep ettik. Güya bizi koruyorlardı. Daha dün emniyete başvurduk. Takip edip evin çevresinde dolaşmıştı. Plakasını polise verdik. Neden yakalamadılar. ‘Pazara çıkmayın’ diye telefon etmiştim" diye gözyaşı döktü.

Karacabey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 3 kişinin cesedi daha sonra otopsi için Bursa Adli Tıp’a sevk edildi.