Kuşadası Belediyesi önünden saat 22.00 de hareketle Şoförler Odası Piknik Alanı-Pilav Dağı 8 kilometrelik parkura 16 kişi katıldı.

Rehber Mustafa Diniz, her yıl dolunay zamanı yürüyüşleri başlattıklarını ve seçilen ilk parkurun kolay ve eğlenceli olduğunu söyledi. Kuşadalı doğaseverlerin oluşturduğu grubun yaklaşık 10 yıldır on beş günde bir doğa sporları ve çevre yürüyüşleri yaptığını anlatan Diniz,

“Bu yıl 17 parkurumuz var. Antik Roma Yolu, Milli Park Kanyon, Spil dağı Manisa, Keçi kalesi Selçuk, Milas Uyku Vadisi, Bozdağ Kış Şenliği, Davraz dağı etkinliği bunlar arasında. Sporcularımız ve doğa severler 8-25 kilometre arası yürüyüşlerimizden istediklerine katılabilir. A,B,C grubu zorluk derecelerine göre düzenlediğimiz yürüyüşleri Rehberlerimiz; Vahap Ağırtaş, Bahriye Ilgaz, Savaş Karagöz, Tamer Bendeş ve Mustafa Diniz ile yapıyoruz.. İlk yardım techizatlarımız ve yürüyüş öncesi ısınma hareketlerimiz ile doğayı kirletmeden, zaman zamanda gördüğümüz çöpleri toplayarak hafta sonlarımızı değerlendiriyoruz. www.kusadasitracking.com ve [email protected] adresinden yürüyüşlerimizi izleyebilirsiniz” dedi.