D-Smart ve Vestel, birlikte yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında 82 ekran (32 inç) Vestel Pixellence Full HD LCD TV ve Aile+HD paketi, D-Smart HD ile birlikte, üçü bir arada toplam ayda 59 TL"ye sunuluyor.

D-SMART ve Vestel, geniş kitlelere HD (high definition-yüksek çözünürlük) yayın sunmak amacıyla ortak kampanya başlattı. D-Smart HD"ye üye olarak bu kampanyadan yararlananlar 82 ekran (32 inç) Vestel Pixellence Full HD LCD TV"ye 15 TL farkla sahip olabilecek. Vestel Full HD Pixelence TV"dahil olmak üzere, yüzlerce kanal, aile+HD paketi, D-Smart HD uydu alıcısı ile birlikte ayda 59 TL"ye sunulacak. D-Smart ve Smile Şirketler Grubu CEO"su Mustafa Gözalan ve Vestel Pazarlama Genel Müdürü Timur Tuncer"in attığı imzayla devreye giren kampanya ekim sonuna kadar sürecek.
Ayda 59 TL"ye HD
D-Smart ve Smile Şirketler Grubu CEO"su Mustafa Gözalan, şunları söyledi: “Daha önce başlattığımız "HD Değiştir Kampanyası" ile ilk 20 günde 40 bin yeni üye kazandık. Vestel"le ortak gerçekleştirdiğimiz bu paket kampanyanın da aynı şekilde başarılı olacağına inanıyoruz. Geçtiğimiz kampanyada HD"ye yatırım yapacağımızı ve HD yayının geniş kitlelerle buluşabilmesi için TV ve uydu alıcısı üreticilerinin HD yayın yapan dijital platformlarla işbirliği içinde olması gerektiğini belirtmiştik. Herkesi HD TV ve D-Smart HD sahibi yapmak için bu kampanyaya başlıyoruz. Vestel gibi büyük bir teknoloji markası ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. HD TV sahiplerinin birçoğunu aslında gerçek HD yayın izleyemiyor. Gerçek HD yayın izlenebilmesi için HD TV, HD uydu alıcısı ve HD yayın gerekiyor. Bu kampanyayla HD TV, uydu alıcısı ve HD yayını tüketiciye ayda 59 TL gibi çok avantajlı bir fiyatla sunuyoruz. Hedefimiz herkese gerçek HD yayını izlettirmek.”
Teknolojiye kolay erişim
Vestel Pazarlama Genel Müdürü Timur Tuncer ise, D-Smart"la bu ortak çalışmanın, Vestel"in “görüntünün tozunu alan” Pixellence teknolojili HD TV"lerini geniş kitlelere ulaştırması için ideal bir platform olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Dost Teknoloji vizyonumuza yakışır biçimde daima tüketicilerimizin teknolojiye erişimlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Temel vizyonumuzla paralellik gösteren bu kampanyada HD yayıncılığın öncüsü D-Smart"la işbirliği yapmaktan mutluyuz. Böylece, tüketicilerin yüksek kaliteli Vestel HD TV"lere daha kolay ulaşmasını sağlayacağız.”

Televizyon seyretme keyfi ucuzladı, 1.5 milyon haneye girdi

D-SMART"ın HD yayınların yaygınlaşması için üzerine düşeni yapacağını dile getiren Mustafa Gözalan, “Tüketici kaliteli içeriğe ve yeni TV HD teknolojisine yüksek bedellerle ulaşmak zorunda değil, kalite illa ki pahalı olmak zorunda değil. Hizmet verdiğimiz hane sayısı 1.5 milyona ulaştı. Abonelerimize adeta ADSL erişimini bedavaya getirecek paketler sunmaktayız.”

D-Smart HD kanal zengini

D-SMART"ın halen Kanal D HD, Star HD, HD-en, TRT HD, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Sinema TV HD 1-2, HD TV Smart, Eurosport HD ve Penthouse HD"den oluşan toplam 11 HD kanalla abonelerine hizmet verdiğini söyleyen Mustafa Gözalan, bu konudaki çalışmaları şöyle anlattı: “Bu kanal sayısı sürekli artacak. Kanal D ve Star TV"deki dizi ve programların HD yayını, ayrıca TRT HD, Doğuş Grubu"yla işbirliği içinde yayına başladığımız NTV ve CNBC-E"deki dizi ve programların yaynında NBA ile Turkiye milli maçlarını da HD yayınlayan HD-en, ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının HD yayını da D-Smart HD"de yer alıyor. Çok kısa bir sürede de HD kanallarımızdan bir tanesi 3D yayına başlayacak.”