Marinanın büyük çekek alanında kurulacak sahnede sevenleriyle buluşacak olan Göçer, sevilen şarkılarını bu kez Didim ve çevre halkı için seslendirecek. Marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında hizmete giren ve ikinci faaliyet yılını da başarıyla geride bırakan D-Marin Didim Marina, Didim halkı tarafından geçen sene yoğun ilgiyle karşılanan Yaz Konserleri’ne bu yıl Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Ferhat Göçer ile start verecek.
D-Marin Didim Marina’da Egelilerin müzikle bu yılki buluşması, 22 Temmuz Cuma günü Ferhat Göçer ile gerçekleşecek. Göçer ilk kez vereceği marina konserinde, Cennet, Biri Bana Gelsin, Götür Beni Gittiğin Yere ve Üzüm gibi sevilen eserlerini bu kez de Didim ve çevre halkı için seslendirecek.
D-Marin Didim Marina’nın büyük çekek alanında kurulacak sahnede sevenleriyle buluşacak olan Ferhat Göçer, repertuarındaki sürpriz parçalarla da müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. D-Marin Didim Marina Yaz Konserleri Eylül ayında gerçekleşecek Funda Arar konseriyle son bulacak.