AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Okul bahçesinde düzenlenen kep törenine, Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan Mehmet Öztürk, "Sizlerin okulumuza ilk geldiği günlü heyecanı ile şu anda yaşadığınız heyecan çok farklı. O zaman yeni arkadaşlıklar, yeni okula alışma heyecanınız vardı. Şimdi ise geleceğinize yön vermek için güzel bir üniversite gitme hayallarindesiniz. Sizlerden ayrılacağımız için üzgünüz. Kalbini kırdığımız öğrencilerimiz varsa bizleri affetsinler. Hepinize üniversite hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.
 
Veliler adına konuşan Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Sevgi Yıldız'da öğrenciler üzerinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederken, 12-A sınıfından Kamile Koca öğrenciler adına kısa bir konuşma yaparak, "Bizleri bugünlere getiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler de sizleri istemeden de olsa kırdıysak özür dileriz. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız. Aydın Cumhuriyet Lisesi'sinden mezun olmak bizim için bir onurdur" diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından mezuniyet sevincini keplerini havaya atarak kutlayan öğrenciler, daha sonra düzenlenen çeşitli etkinliklerle mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_7158.jpg

img_7189.jpg

img_7191.jpg

img_7193.jpg

img_7198.jpg

img_7205.jpg

img_7228.jpg

img_7221.jpg

img_7252.jpg

img_7257.jpg