Nazilli’de, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Aydın 3 Bant Bilardo Şampiyonası Cumhuriyet Kupası sahibini buldu. Kupanın sahibi Barış Aslan oldu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün nezaretinde yapılan turnuvaya Nazilli, Söke, Aydın, Denizli, Muğla, İzmir, Manisa, Antalya, Ankara ve İstanbul’dan toplamda 50 sporcu katılırken yarı finale kalan Emin Gayret, Levent Özçöllü, Ahmet Alp, Barış Aslan arasındaki şampiyonluk mücadelesi zevk verdi. Yapılan final karşılaşmaları sonrasında Barış Aslan birinci, Ahmet Alp ikinci, Levent Özçöllü üçüncü, Emin Gayret dördüncü oldu. Turnuvada Nazilli’nin en büyük ustası Oğuz Amasya, turnuvanın en yaşlı bilardo ustası Niyazi Okumuş, turnuvanın en centilmen sporcusu İsmail Arıkan seçilirken, Özel ödülde ise organizasyonda emeği geçen bilardo ustası Ercan Atman seçildi. Denizli Bölgeden katılan Cumhuriyet Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonu Barış ASLAN’ IN ödülünü Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıkverdi. Turnuvaya Antalya’dan Katılan Ahmet Alp’ İn ikincilik ödülünü İlçe Spor Müdürü Güven Eker, Üçüncü olan Levent Özçöllü’ Nün ödülünü Nazilli bilardo ustası OĞUZ Amasya, Dördüncü olan Emin Gayret’ İn ödülünü en yaşlı bilardocu Niyazi Okumuş verdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Başta Mustafa kardeşime cumhuriyet kupası üç bant bilardo turnuvasına ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum biz belediye olarak her zaman söylemişimdir Nazilli de yapılan spor’ un her branşına destek sağlamaya çalışıyoruz spor deyip geçmeyin bu turnuvada değişik illerden katılan arkadaşlarımız oldu onlar için nazillimizi tanıma fırsatı oldu bizler dışarıdan gelen arkadaşlarımıza misafirperliğimizi gösterdiysek ne mutlu bundan sonra turnuvaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker de , turnuvada emeği gecen herkese teşekkür ederken, “Dereceye giren, turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Turnuvamıza destek veren Karaslan Bilardo yetkililerine de teşekkür ediyorum. Bilardo sporunu gençlere aşılamalarını temenni ederek, herkesi bilardo öğrenmeye davet ediyorum” dedi.