Hatırlarsanız bundan kısa bir süre önce 21 Kasım 2019 tarihinde  BANA 10 TL VERİRMİSİN adı altında yardıma muhtaç üniversite öğrencilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya başladıktan sonra yardımsever halkımız kampanyaya büyük bir ilgi gösterdi ve yaklaşık olarak Türkiye genelinde Bir milyon altı yüz bin kişiye ulaşıldı. Herkesin destek vermek için sıraya girdiği bir dönemde Üniversite Rektörü sayın Aldemir ile yaptığımız görüşmede çeşitli bahaneler ile o dönemde hesap numarası alamadık, aldığımız duyumlara göre ise o dönemde Aydın ilindeki bazı siyasilerin devreye girerek Rektöre bize bu konuda destek verilmemesi için baskı yapıldığı bilgisine ulaştık. O dönemde üniversite öğrencilerine yönelik toplanabilecek yaklaşık 5 milyonluk TL’lik yardımın da önü bu şekilde maalesef kesildi. Pek çok kişinin araya girmesinden sonra yaklaşık 6 hafta sonra verilen hesap numaraları ise bir işe yaramadı zira kampanya soğumuş ve etkinliğini yitirmişti. Günlerce hesap numarası bekleyen vatandaş beklemekten sıkılmıştı. Binlerce öğrenciye burs sağlanmasının önü mevkii makam ve siyaseten kesilmişti. Kesilmesini başkaları emretmiş olsa da kesen isim maalesef Rektör Aldemir olmuştu.

            Pandemi döneminde yardıma muhtaç, işini kaybetmiş, fakir fukara, garip guraba ile ilgili 10 TL’lik yardım kampanyası başlatma fikri sayın Cumhurbaşkanı’na sunulduğunda ise fikir kabul görmüş ve hemen hayata sokulmuş, bu süreçte Biz bize yeteriz adı altında başlatılan 10 TL’lik yardım kampanyası sayesinde yaklaşık 2 milyar TL BAĞIŞ toplandı ve bu ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. O dönemde de bu kampanya ile ilgili devlet vatandaşından para mı toplar,  böyle kampanya mı olur diyen hadsiz ve kendini bilmezler çıktı, ama Sayın Cumhurbaşkanı bu sinek vızıltısı şeklinde ki saçma sapan söylemlere kulak asmadan doğru olan ne ise onu yaptı ve Kampanyaya hem kendisi bizzat maaşını bağışlayarak destek oldu hem de diğer insanların bağış yapmasına vesile oldu.

            Aynı amaç doğrultusunda hazırlanmış kampanyaya Sayın Cumhurbaşkanı EVET derken, maalesef Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü HAYIR dedi.

 Oysa sayın Rektör ALLAH (C.C. )

"Ey müminler! Nasûh (samimi) bir tövbe ile Allah'a dönün. Umulur ki Rabbiniz kötülüklerinizi örter. Peygamberi ve onunla birlikte iman edenleri utandırmayacağı günde (kıyamet gününde) Allah sizi, içlerinden ırmaklar akan cennetlere sokar." (et-Tahrîm, 66/8).

            Eğer siz bu hayrın önünü mevkii makam korkusuyla kesmeseydiniz, belki Rabbim sizin geçmiş günahlarınızı ve yanlışlarınızı örterdi. Çünkü birileri vesile olmuş olsa da sizin o makama gelmenizi Rabbim nasip etti. Ama siz onu bırakıp vesile olanları razı etmeye çalışırsanız bu Gayretullaha dokunur.

            Tövbe kapısı son nefese, Azrail gelene kadar açıktır. Bu saatten sonra halen vaktiniz varken bırakın fanileri memnun etmeye çalışmayı Siz Hakkı razı edin.

            Rektör olarak atandığınız dönemde ve geçmişte sıkıntı yaşadığınız öğretim görevlilerine düşmanlık yapmayın affedici olun konumunuzu kullanıp onlara zarar vermeye çalışmayın, destek olsun olmasın hepsini bir dost gibi kucaklayın ve bunu samimi olarak yapın. Anne babasının size emanet ettiği öğrencilerden oluşan 45 bin tane evladınız var onların hayrına olacak her türlü girişimi hiçbir siyasi otoriteden çekinmeden yerine getirin. İnsanların kalbine girin sevin sevilin. O zaman belki Allah’ın rızasını kazanırsınız ve o da geçmişte yaptığınız hataları örter ve sizi makam sahibi olarak istihdam etmeye devam eder.

SELAMETLE …