AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, beraberinde Vali  Mahmut Demirtaş ve diğer ilgililerle, Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı  teröristlerin sınır ötesinden yaptığı saldırı sonucu şehit olan ve İmamoğlu  ilçesinde toprağa verilen piyade sözleşmeli er Mehmet Erdoğan'ın ailesini ziyaret  etti.

Sarıeroğlu, aileye taziyelerini ilettikten sonra Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ı cep telefonuyla arayarak, baba Cafer Erdoğan ile görüştürdü.

"KANLARI YERDE KALMADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, şehidin babasına başsağlığı  dileklerini ileterek, şöyle konuştu:

"Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim, yengemin de sabrını arttırsın  inşallah. Bütün aileye sabırlar diliyorum, oradaki tüm cemaate de aynı şekilde bu  sabır dileklerimi gönderiyorum. Elhamdülillah kanları yerde kalmadı. Hemen anında  28 tanesini, bugün hatta 33 oldu, onların da hakkından geldik, geliyoruz,  geleceğiz inşallah. Allah sabırlar versin, sizler de dua edin. Bizler de dua  ediyoruz. Rabbim cennetinde buluştursun inşallah."

[[HD_2868969]] 

Baba Cafer Erdoğan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek,  "Vatanımız, milletimiz, bayrağımız sağ olsun." dedi.

Hakkari'deki bir üs bölgesine PKK/YPG'li teröristler tarafından  Irak'ın kuzeyinden yapılan havan atışları sonucu 3 asker şehit olmuş, bir asker  yaralanmış, şehitlerden Mehmet Erdoğan, bugün memleketi Adana'da toprağa  verilmişti.