Cumhur İttifakı İzmir ve Ankara'da miting düzenledi. Şimdi sırada büyük İstanbul mitingi var. AK Parti ve MHP seçmeni mitinge katılmak istiyor. Bu nedenle de bugün "Cumhur İttifakı İstanbul mitingi saat kaçta?", "Yenikapı nerede?", "Nasıl gidilir?" soruları soruluyor.

CUMHUR İTTİFAKİ MİTİNGİ SAAT KAÇTA?

Cumhur İttifakı mitingi bugün saat 14.00'te Yenikapı'da yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşma yapacak.

Yenikapı Meydanı veya diğer adıyla İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı Samatya'dan Yenikapı'daki vapur iskelesine kadar uzanan 673 Bin Metrekarelik bir alanı kapsayan bölgede denize dolgu yapılarak inşa edilen, ortalama 1.5 milyon[1], maksimum 2.5 Milyon kapasiteli bir meydan. 2012 yılında yapımına başlanıp, 2014'te kullanıma hazır hale gelmiştir.

Yenikapı Meydanı'ndaki ilk miting, Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Mart 2014 tarihinde düzenlenmiştir.

Metrobüsle ulaşım

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşacaklardır.

Metroyla ulaşım

Hacıosman-Yenikapı Metrosu, Havalimanı Aksaray Metrosu, Bağcılar Kabataş Tramvay hattı kullanılarak hem alternatif toplu ulaşım imkanları kullanılabilir hem de Yenikapı İdo İskelesinden yapılacak ring gemi seferleri ile ulaşım sağlanabilir.