Şampiyon olup tarih yazmak isteyen Sivasspor evinde Büyükşehir ile karşılaşacak... Takipçisi Beşiktaş ise Başkent"te Ankara ile oynayacak. Trabzon, Kocaeli"de son kozu için sahaya çıkacak... G.Saray, F.Bahçe ve Bursa ise UEFA şansını kovalayacak

9 Mayıs Cumartesi, Türk futbolunun en heyecanlı günlerinden birisi olarak tarih kitaplarındaki yerini alacak... Çünkü bitime 4 hafta kala şampiyonluk ve düşme hattında çok kritik 8 Süper Lig maçı bugün 19.00'da oynanacak... Şampiyon olup tarihte bir ilki başarmak isteyen Sivasspor sahasında Büyükşehir Belediye ile mücadele edecek. Müthiş bir kümede kalma mücadelesinin yaşandığı Süper Lig'de bu akşam 7 takım çok kritik sınavlara çıkacak. Özellikle Eskişehir-Antalya maçından alınacak skor herkes tarafından merak ediliyor. Şike söylentileri nedeniyle çok konuşulan G.Birliği- Hacettepe maçını da Lig TV naklen yayınlayacak. Ayrıca Konya, Denizli, Büyükşehir ve A.Gücü de mutlak üç puan için sahaya çıkacak.

KARTAL'IN BİR KULAĞI SİVAS'TA
Aynı saatte zirve takipçisi Beşiktaş, Ankaraspor ile Başkent'te kozlarını paylaşacak. Kartal kazanıp, Sivas'tan güzel bir haber bekleyecek. Geçen hafta Kayserispor galibiyetiyle yeniden şampiyonluk ve Devler Ligi için umutlanan Trabzonspor da Kocaelispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak..

UEFA İÇİN MÜTHİŞ MÜCADELE
Artık UEFA hedefi için mücadele eden Galatasaray ise cezası nedeniyle, zor günler yaşayan A.Gücü'yle Kayseri'de oynayacak. En azından 3. sıraya tırmanmak isteyen Fenerbahçe'nin konuğu ligde kalma savaşı veren Denizli olacak. Avrupa umudunu sürdüren Bursa da Konya'yla mücadele edecek.

ANKARA KARTAL'I
Beşiktaş zorlu Ankaraspor maç öncesinde Başkent'teki performans na güveniyor. Bu sezon ligde Gençlerbirliği'ni 3-1, Türkiye Kupas 'nda da Ankaraspor'u 3- 1 yenen Kartal yine galibiyet hedefliyor

EVİNDE YENİLMEZ
Lider Sivasspor'un kozu 4 Eylül'deki müthiş serisi... Sahas nda bu sezon oynad ğ 15 maçta 12 galibiyet alan Yiğidolar hiç yenilmedi, sadece 3 kez berabere kaldı.