AYDINPOST ÖZEL/Murat Uçkaç-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Cuma Mahallesi Orta Mahalle Caddesi üzerindeki seçim bürosunu akşam saatlerinde düzenlenen törenle hizmete açtı.

Akşam saatlerinde düzenlenen açılışa AK Parti Aydın 3.sıra milletvekili adayı A.Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, İlçe Başkanı A.Celal Kavcar ve çok sayıda partili katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Aydın'da seçim bürolarının bir yenisini daha hizmete açmaktan mutluluk duyguğunu ifade eden Sadık Atay, "AK Parti olarak seçim bürolarının bir yenisini daha açmaktan çok mutluyuz. İnşallah AK Parti olarak Aydın'dan birinci parti çıkacağız. Seçim bürolarını açmaktaki amacımız AK Parti olarak şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz ve inşallah önümüzdeki seçimde de iktidara geldiğimizde yapacak olduğumuz icraatları Aydın'lılara anlatmak ve AK Parti ile seçmenimizin daha fazla kaynaşmasını sağlamaktır" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın 3.sıra milletvekili Adayı A.Gültekin Kılınç ise,"Ne bu seçim bürosu Mehmet'in, Ahmet'in, Gültekin'in seçim bürosudur ne de bu seçim benim, onun, şunun seçimidir. Gün birlik olma günüdür. AK Parti adayları olarak bizler ben değil biz felsefesini benimsedik. AK Parti için çalışıyor, AK Parti'yi iktidar yapmak için koşturuyoruz. Seçim bürolarının bir yenisini daha açmaktan gururluyuz, onurluyuz" şeklinde konuştu.

img_6181.jpg

img_6179.jpg