8000 nüfuslu küçük bir ilçe olan Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin ürünlerinin %40’ını dünya pazarlarına ihraç eden Creavit, sektörünün en başarılı aktörlerinden biri sayılıyor. 60.000 m2’lik kapalı alan üzerine kurulmuş olan Creavit Gökçebey Vitrifiye Üretim Tesisleri ile ülkemizin tek bir merkezde kurulu en büyük tesislerinden biri sayılan markanın uzun yılarla dayanan başarı hikayesi 1980 yılında fabrikasyon üretime geçmesiyle ivme kazanıyor. Gökçebey’de fabrikanın da içinde bulunduğu 100.000 m2’lik açık alan içerisinde yer alan tesis, yılda 1,5 milyon adet Seramik Sağlık Gereci üretiyor. Bir dünya şirketi olma vizyonuyla çalışan markanın sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği Botanik Alanı ve Hayvanat Bahçesi projesi ise “Doğa fabrikası” konsepti ile dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Yine bu alan içersinde yer alan, T.C Kültür veTurizm Bakanlığı tarafından “Özel müzeler” statüsünde değerlendirilen Arkeoloji ve Etnografya Müzesi de fark yaratan bir diğer unsur.
 
Ürünleriyle dünyaya açılan Creavit’in de içinde bulunduğu Çanakcılar Şirketler Grubu şemsiyesi altında hizmet veren diğer markalar ise Doxa ve Armica’dan oluşuyor. Banyo mobilyaları, ofis mobilyaları, armatür ve metal aksesuarları alanlarında üretim hattının bulunduğu 2006 yılında kurulan ikinci kuşak Creavit Çaydeğirmeni tesisleri, Creavit markalı banyo mobilyaları, Doxa markalı ofis mobilyaları ve Armica markalı Armatür üretiminin tamamını karşılıyor. Bir dünya markası olma yolunda yatırımını inovasyona yapan marka, yüksek teknolojik üretim sistemleri kullanıyor. Makine parkurundaki son teknoloji yatırımları ile kapasitesini günden güne artıran tesisler, aylık 3 000 adet banyo mobilyası ve 20 000 modül ofis ürünün kaliteli hammaddelerini işliyor. Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren marka ürünlerini, üretim aşamasında uzun ömürlülük ve üstün performans konusunda pek çok dayanıklılık ve sağlamlık testlerinden geçirip piyasaya öyle sunuyor.
 
13 000 m2’lik Doxa markalı ofis ve Creavit markalı banyo mobilya fabrikasına ilave olarak geçtiğimiz yıl inşası tamamlanarak mevcut alana bir bütün halinde kurgulanan yeni fabrikanın büyüklüğü ise 23 000 m2 yi buluyor. Böylece açık alanı 80 000 m2, toplam kapalı alanı 36 000 m2 olan fabrikanın üretim sisteminde; Mobilya üretimin yanı sıra; gömme rezervuarlar, klozet kapakları ve Armica armatürleri üretimleri de gerçekleştiriliyor
 
Estetik ve fonksiyonel türünleriyle banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, banyolarda yarattığı yaratıcı, kullanışlı ve tasarım odaklı çözümlerle evlerinizin şıklığını tamamlıyor. Zengin ürün yelpazesi arasında susuz pisuardan bedensel engelli kişiler için özel olarak tasarlanmış takımlara kadar pek çok akılcı ve yenilikçi ürünün yer aldığı marka eğitimin, başarı yolundaki en önemli faktörlerden olduğuna inanıyor. Bu bağlamda sektörün ustalarına ürün gamına dair teknik detayların aktarıldığı “Usta Eğitim Seminerleri”ni gerçekleştirerek  her yıl Türkiye çapındaki yüzlerce usta ile buluşuyor.
 
 
Özellikle bölge bazında baktığımızda, istihdam yaratmak konusunda çok önemli bir paya sahip olan marka yatırımını bilinçli bir tercih olarak Zonguldak Gökçebey’e yapıyor. Creavit bu konuda karşılaştığı hammadde sahalarının uzaklığı ve nakliye gibi dezavantajları geri dönüşüm teknolojileri sayesinde minimize ediyor. Ülkemizde ilk olarak yapılan “tünel fırın atık baca gazlarındaki enerjiyi geri kazanarak” hem şirkete mali destek, hem de ülkemize kaynak tasarrufu sağlanmış oluyor.
 
Markanın yurtiçi satış ve pazarlama faaliyetleri İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Antalya ve Zonguldak olmak üzere 7 bölgede yer alan showroomlu bölge müdürlüklerinin yanında; Trabzon ve Diyarbakır’daki bölge temsilcilikleri aracılığıyla yönetiliyor. Tüm illerde yer alan alt bayileri de değerlendirildiğinde Türkiye çapında 5000’e yakın iş ortağı aracılığıyla kaliteli ve seçkin ürünlerini tüketicisiyle buluşturan marka Türkiye’den attığı emin adımlarla bir dünya markası olma yolunda  ilerliyor.