Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Evde Sağlık Hizmetleri Derneği 2. Başkanı Baki Karaer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Evde Sağlık Hizmetleri Derneği İkinci Başkanı Baki Karaer, kabulde yaptığı konuşmada, ''Amacımız sosyal, eğitim ve bürokratik anlarda vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmaktır. Hastalığın ve hastane şartlarının oluşturduğu etkiyi en aza indirmek ve yaşam kalitesini önemli ölçüde yükseltmektir. Derneğimizin ilk şubesini Aydın'da açtık. 7-9 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceğimiz kongremizle ülke geneline yaymayı planlıyoruz'' dedi.
Vali Coş ise sağlık hizmetleri veren ve gelişmesi için öncülük yapan bütün adsız kahramanlara, teşekkür ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
''Ülkemizin böyle çalışkan, fedakar insanlara ihtiyacı var. Gösterişten uzak, hiçbir beklentiye girmeden görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, hayır dualar alan, bu arkadaşlarımızla iftihar ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bin 200 civarında evde bakım hizmetine muhtaç, sağlık kuruluşlarına gidemeyen insanlara, ayağında sağlık hizmeti vermek, çok büyük bir olaydır. Yetkin arkadaşlarımız tarafından, hastanelerimizin bütün imkanları seferber edilmek suretiyle; fevkalade önemli, sürekli ve kalıcı, ihtiyaç duyulan, olmazsa olmaz bir hizmet veriliyor. Gerçekleştirilen bu çalışma ve gayretler sağlık hizmetlerinde önemli bir değişim ve dönüşüm noktasıdır. Bu hizmetlerden haberi olmayan, bu hizmetleri önemsemeyen, ama sağlık camiasını temsil ettiğini iddia eden insanlar da var. Bunlarında bu tür güzellikleri görmesini, eksiklik aramamasını ve güzel yapılan işleri tebrik etmesini, varsa olumlu katkılarını, eleştirilerini beklemek çok doğaldır. Biz herkesin bu tür çalışmalara destek vermelerini, destek olmuyorlarsa da köstek olmamalarını temenni ve tavsiye ediyoruz.''