Vali Hüseyin Avni Coş"un müteşebbis heyet başkanı olarak ilk kez katıldığı Söke OSB toplantısında Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Candal başta olmak üzere Söke OSB müteşebbis heyeti üyeleri bulundu.
Aydın Valisi ve Söke OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Hüseyin Avni Coş"a Söke OSB ile ilgili bilgilerin sunulduğu toplantı, Söke OSB İdari binasında yapıldı. Toplantı öncesinde bir değerlendirme yapan Aydın Valisi ve Söke OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Hüseyin Avni Coş; “Amacımız tüm sorunlarını çözerek, Söke OSB"yi en kısa sürede üretime ve yatırma çık hale getirmek olacak. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Herkesin bilgisine, görgüsüne, tecrübesi, enerjisinden istifade ederek bir ekip çalışması yürüteceğiz. Önümüzdeki sürecin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Bu arada; Vali Hüseyin Avni Coş"un ilk kez katıldığı Söke OSB müteşebbis heyeti toplantısına, Burada Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam İsmail Demirhan da son kez katıldı.