Aydın Valiliği Encümen Salonunda Aydın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Kemer Toplum Merkezi"nde "Kadın hakları" eğitimi alan bir grup kadın Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Çenet ile birlikte Vali Coş"u ziyaret ettiler.
ziyarette konuşan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, kendisini ziyaret eden kadınların şahsında bütün kadınların günlerini kutladığını belirterek, “Biz yılın bir gününü değil, 365 gününü kadınların günü olarak kabul ediyoruz. Kadınlarımızı iyi eğitmek, toplumda daha iyi noktalara getirmek gerektiğine inanıyoruz. Atatürk"ün koyduğu Çağdaş medeniyetler seviyesini ancak kadınlarımızın destekleriyle ulaşabiliriz. Kadınlarımızı hak ettiği değeri vermezsek, sizlere ikinci sınıf muamelesi yaparsak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamız mümkün değildir. Kadınlarımıza bugüne kadar yaptıkları güzel çalışmalar nedeniyle teşekküre diyorum. Birlik ve beraberlik olgusunda kadınlarımızın çok büyük bir etkisi var. Bu nedenle kadınlarımızın şefkati, merhameti ve sevecenliği günlük sorunların çözümünde etkin rol oynamaktadır.kadınların toplumumuzun her alnında ağırlığının artması, bizim gelişmemizi ivme kazandıracaktır. İyi ki kadınlarımız var. Barışımızın, huzurumuzun ve geleceğimizin teminatı bayanlarımızdır” şeklinde konuştu.
Ziyarette konuşmaların ardından bayanlar Vali Coş"a çiçek hediye ederken, Vali Coş"ta bayanlara karanfil hediye etti. Ziyaret sonunda Vali Coş ve bayanlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. -iha