İstanbullu müzikseverler dünyada 5 milyondan fazla izleyiciye ulaşan farklı bir grubu dinlemek fırsatı bulacak. Adı “beceri ve ustalık” anlamına gelen çokuluslu müzik ve dans grubu Mayumama 'The Mayumana Show' sıra dışı bir konser verecek.

Her üyesi hem dansçı, hem perküsyonist, hem vokalist hem de iyi birer jimnastikçi olan grubun en önemli özelliği kova, fırça, palet, çöp tenekesi gibi etraflarında buldukları nesnelerden müzik üretiyor olabilmeleri... Topluluğun amacı ise kendilerindeki enerjiyi izleyenlere aktarmak.

SAMBADAN VE FLAMENKOYA

Mayumana akrobasi, müzik, dans, hip hop ve geleneksel sahne sanatlarını bir araya getirerek sahnede görsel bir şov sunuyor. Dansta ve müzikte kendilerine özgü bir tarz yaratan Mayumana, 32 ülkeden dansçıların bir araya geldiği çokuluslu bir grup.

Bu çokulusluluğun etkisini müziklerine de yansıtan Mayumana"nın danslarında samba, flamenko ve balenin esintilerini de görmek mümkün. 70"den fazla büyük şehirde sahne alan Mayumana"nın gösterilerini ilk 5 ayda 100 binin üzerinde izleyici takip etti.

Yarın ve perşembe. Cemal Reşit Rey Konser Salonu. Biletler: 47-57 TL.