Arjantin'de yaşayan Daniela Cott, kendisini keşfeden insanlara şimdi çok şey borçlu.Çünkü o moda dünyasının yükselen yıldızlarından biri olarak gösteriliyor.

Çöplükten peri masalına doğru...
BUENOS AIRES- Arjantin"de 9 kardeşi ile anne-babasını doyurmak için sokaklarda çöp toplarken keşfedilen 16 yaşındaki Daniela Cott'un hayatı ancak filmlerde gerçekleşecek cinsten.

Şimdi Avrupa"nın en çok aranan mankenlerinden biri haline gelen Daniela, henüz 16 yaşında olmasına rağmen çoktan gönülleri fethetti bile...

Maddi açıdan oldukça zorlu günler yaşayan model, çöp topladığı o günleri kolay kolay unutmayacağını, para kazanmak ve ailesini doyurmak için buna katlandığını belirtiyor.

KEŞFEDİLDİ, HAYATI DEĞİŞTİ
9 çocuklu bir ailenin 4"üncü çocuğu olan Daniela kentin zengin muhiti Palermo"da çöpleri karıştırırken, yoldan geçen mücevher tasarımcısı Marina Gonzalez"in ilgisini çekti ve onun hiçbir şeyden haberi yokken bir anda hayatı değişti.

Daniela'nın doğal güzelliğini keşfeden Marina, kızın kendisi için poz vermesini istedi. Çektiği fotoğrafları, ajans sahibi arkadaşına gönderdi.

Genç kızın güzelliği karşısında büyülene Marina ve ajans sahibi, ailesinden de izin alarak onu Elite Model Look mankenlik yarışmasına soktu. Ve sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Tam tamına bin kızın arasından birinci olan Daniela, ardına kadar açılan moda dünyasının kapısında girdi ve giriş o giriş...

Genç kız, şimdi Milano ve Paris"in en çok aranan mankenlerinden.

AİLESİ ONA ÇOK ŞEY BORÇLU
Çöpten kazandıklarıyla ailesini doyuran genç kız, bu defa modellikle kazandığı paralarla ailesini yemeğe götürdü. Sonra onlara ev alan ve konfora kavuşturan Daniela, şimdilerde İngilzce öğreniyor.

Moda dünyasında başarılı olmak için elinden geleni yapan güzel kız, bir peri masalı hikayesinin ilk basamaklarında mutluluğun keyfini çıkarıyor.


GAZETEPORT