Karşılaşmanın ikinci yarısında aleyhine faul çalan yardımcı hakeme küfür edince kırmızı kartla oyun dışı kalan genç oyuncuya ağır bir cezanın geleceği öğrenildi.
Direkt kırmızı kart gördüğü için en az iki maç ceza alması beklenen Kazım, Eskişehirspor ve Galatasaray maçlarında takımdaki yerini alamayacak.
Teknik Direktör Aragones, Kazım"ın oyundan atılmasıyla ilgili olarak "Neden atıldığını bilmiyorum. O yüzden yorum yapamam. Ama bir oyuncu, takım arkadaşlarını 10 kişi bırakmamalı. Oyuncunun alacağı ceza, kulübün iç tüzüğünde yazılıdır. Eğer yönetim böyle bir taleple gelirse benim onayımdan geçtikten sonra ceza söz konusu olabilir" diye konuştu.
Tümer"in yeniden sakatlandığını belirten Aragones, oyuncusunun durumunun henüz netleşmediğini, diğer sakat oyuncuların da biraz zamana ihtiyacı olduğunu anlattı.
İspanyol hoca maç için de "Oyun açısından çok memnun değilim. Bugün benim için iki önemli konu var. Birincisi gol yemememiz. İkincisi de Cumhuriyetin 85. yıl dönümü kutlamaları. İki yarıda da oyun olarak ortaya çok şey koyamadık" yorumunu yaptı
MİLLİYET