'Twist' markası için hazırladığı koleksiyonu tanıtan Ajda Pekkan, eskiden pahalı markalara çok para harcadığını söyleyerek, “Çok görgüsüzlükler yaptım” diye konuştu.

Süperstar Ajda Pekkan, Twist markası için tasarladığı ve 1V1Y.com’da satılacak ‘Ajda Pekkan for Twist’in 2011-2012 sonbahar-kış kreasyonlarının tanıtımı için önceki gün Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Pekkan’ı görmek isteyen hayranları saatler öncesinden mağazanın önünde ve alışveriş merkezinin koridorlarında metrelerce uzun kuyruklar oluşturdu.

‘DELİ CESARETİM VAR’

İlgiden dolayı güvenlik görevlilerinin yardımıyla mağazaya ulaşan Pekkan, gazetecilerle söyleşirken bir ara masanın üzerine oturup taşlarla süslü parkasını çıkardı ve son derece cesur transparan dantelli gömleğiyle yıllara meydan okuduğunu bir kez daha gösterdi.

Giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren Pekkan, kendine yakışanı giydiğini söyledi ve ekledi: “Galiba bunları taşıyabiliyorum. O bir cesaret meselesi, belki bende öyle bir deli cesareti var. O yüzden giyebiliyorum.”

Sohbet sırasında ilginç açıklamalar yapan Pekkan, daha önce pahalı markalara çok para harcadığını söyledi ve “İtiraf ediyorum ki, eskiden çok görgüsüzlükler yaptım. Olabilir, hepimiz yapıyoruz onları, ama mühim olan sonradan akıllanmak, akıllandıkça toparlanmak. İnsanlarla eşdeğer olmak” diye konuştu.

Konuşmasında ilk kez hazırladığı Türk sanat müziği albümüne de değinen Pekkan, şunları söyledi: “Muazzez Abacı’yla da iki-üç düetimiz var. Şeker bir albüm olacak.”