Romanya medyasına derbiyi değerlendiren Hagi derbide son 13 dakikada şans verdiği genç Emre Çolak'a da övgüler yağdırdı. Hagi, "Oyuna girerken bana 'Hoca, ne yapacağım?' dedi. Türkiye'de teknik direktörlere 'Hoca' derler. Bir anda aklıma benim de Fatih Terim'e "Hoca" dediğim günler geldi. Emre Çolak istediklerimi yaptı. Çok büyük futbolcu olacak. Derbi atmosferinde görevini yerine getirdiğine göre artık her maçta forma giyebilir" diye konuştu.

Pino planının basına sızması kızdırdı!
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi'nin Pino'yu forvette deneyecek olmasının basına sızması Rumen teknik adamı küplere bindirdi.
Fenerbahçe derbisinde forvette Pino tercihiyle rakibi şaşırtmayı hedefleyen Hagi'nin bu planının derbiden önce spor sayfalarında yer alması Rumen teknik adamı sinirlendirdi.
Romanya medyasına derbiyi değerlendiren Hagi, "Derbi için sürprizim vardı ama keşke sürpriz olarak kalsaydı. Fenerbahçe'nin fiziği kuvvetli stoperleri karşısında onları zorda bırakacak Pino'yu tercih ettim. Pino hiç o mevkide oynamamıştı" dedi.
Hagi, Kolombiyalı oyuncunun Baros'un yerinde oynayacağı haberinin derbiden önce medyaya sızdığını, bu haberi alan meslektaşı Aykut Kocaman'a da iki farklı senaryo hazırlayacak ve önlem alacak kadar vakit kaldığını ifade etti.
iPhone kullanıyor musunuz?
iPhone Milliyet uygulamasını indirin, tüm haberler ücretsiz, kolayca cebinize gelsin!