Etik bir davranış olmasa da ebeveynler çocukların bilgisayardaki faaliyetlerini takip etmek istiyorlar. İşte çocukların bilgisayardaki faaliyetlerini onlara belli etmeden takip etmenin yolu Advanced Keylogger adlı bir program. Tuş kaydedici yazılım olarak bilinen Advanced Keylogger, tuşları ve fare tıklamalarını kaydetmenin yanı sıra açılan dosya ve programları izleme, parolaları kaydetme, düzenli ekran görüntüsü alma, ziyaret edilen siteleri izleme, anlık ileti ve e-postaları kayıt altına alma gibi özelliklere sahip. Sistemde kolay farkedilmeyecek şekilde gizlenen Advanced Keylogger, günlükleri belli aralıklarla e-posta adresinize gönderiyor.

CTRL+ALT+SHİFT+R tuşlarıyla açılan arabirimden her şey görülebiliyor. Günlüklere uzaktan erişmek için e-posta dışında bir seçenek sunmaması ise dezavantaj. Avnatajı ise programı kurarken belirli bir tarihten sonra kaldır seçeneğini size sunması.

Programın arabirimi; parolalar, tuşlar, ekran görüntüleri, ziyaret edilen siteler ve pano için ayrı ve detaylı bölümler içeriyor. Tuş kayıtları da oldukça ayrıntılı. Hangi saatte, hangi programın hangi penceresinde, hangi tuşlara basıldığını rahatlıklar görebilirsiniz. Yasal bir program olduğu için Advanced Keylogger'ın antivirüslerden gizlenmek gibi bir derdi olmadığını hatırlatalım.

Fiyatı: 49,95