Adana'da, boşanma davası açtığı eşi tarafından tehdit edilen bir kadın, bugün çocuklarının gözü önünde bıçaklandı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Atakent Mahallesi, Afetevleri, Özgür Apartmanı önünde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı eşinden boşanmak isteyen 26 yaşındaki Sevda K., Ersin (6) ve Özgür (4) adlı çocuklarını da yanına alarak ablasının evine yerleşti.
 
Aynı evi paylaşırken her tartışmada şiddete başvurduğu belirtilen 32 yaşındaki Bilal K. ise, boşanma davası açılması üzerine adeta terör estirmeye başladı. Her fırsatta genç kadının önüne çıkıp yolunu kestiği belirtilen Bilal K.'nin, "Eve dönmezsen seni öldürürüm" diye tehdit ettiği öne sürüldü.
 
Birkaç gün önce de eve gelip eşyaları dağıttığı belirtilen öfkeli koca, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra şikayetçi olunmayınca serbest bırakıldı. Bilal K., bu sabah saat 10.00 sıralarında yine karısının yaşadığı siteye gitti. Site içinde bir köşede bekleyen şahıs, o sırada oyun oynamak için aşağıda olan oğlu Özgür'ü görüp yanına çağırarak, "Annenin yerini söylersen sana para vereceğim" dedi. Çılgın koca, annesinin apartmanı temizlediğini söyleyen oğluna 10 lira harçlık verdikten sonra gösterdiği bloğa gitti.
 
Karısına, "Eve dön" çağrısını yineleyen Bilal K., olumsuz yanıt alınca bıçağına sarıldı. Yüzüne doğru sallanan bıçakla kulağının arkası kesilen Sevda K., koşarak dışarı çıktı. 150 metre kaçtıktan sonra kocası tarafından yakalanan talihsiz kadın, boyun ve omzundan iki bıçak darbesi daha aldı. O sırada aşağıda olan çocuklarının gözü önünde bıçaklanan Sevda K. kanlar içinde yere yığılırken, zanlı olay yerinden kaçtı.
 
Olay yerine gelen ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis kaçan zanlının peşine düşerken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
www.ihlassondakika.com
Bu Haberle İlgili Twitter'da Ne Konuşuluyor?
Join the conversation
 
Etiketler : kanlı para, çocukların önünde bıçaklama, adana kadın bıçaklama,
 
  Kaynak: İHA
 
 
 
   ihlassondakika.com bağlantı verdiği sitelerin içeriğinden
   sorumlu değildir.