Dallıca Zeytinli Bahçe"de buluşan çocuklar akşama kadar doyasıya eğlendiler. Yuva Müdiresi Asude Alkoç, Koza Derneği Başkanı Aslı Takmaklı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın eşi Rumeysa Alıcık"ın da katıldığı piknik eğlencesinde şişme oyuncaklar ve pamuk şekerler çocuklar için eğlence kaynağı oldu.

Organizasyonda çocuklara hediye dağıtılan Koza Derneği Başkanı Aslı Takmaklı; “Yuvada barınan çocuklarımızın ilgiye muhtaç olduklarını düşünerek böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Kendi çocuklarımızla birlikte akşama kadar süren piknik eğlencemizi müzik, şişme oyuncaklar, kahvaltı, Pamuk Şeker ve çeşitli hediyelerle süsledik. Dernek üyesi bayanlarımızın evlerinde hazırladıkları çok çeşitli yemekler ve yiyecekleri paylaştık ve doyasıya günün tadını çıkardık” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık"ın eşi Rumeysa Alıcık da; “Bugün burada çocuklarımızın kaynaşarak mutlu olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımıza bugün bu etkinliği sağlayan Koza Derneği Başkanı Aslı Takmaklı ve Dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesini dilerim” diye konuştu.