Bu işin bedeli ne olursa olsun biz bu yola çıktık ve bu yola böyle devam edeceğiz'' şeklinde cevap verdi. Özel Harekat Daire Başkanı'nın hediye ettiği şapkayı takan Erdoğan, iftardan sonra yolda gördüğü çocuklarla sohbet etti, miniklerin ellerini öptü.


BAŞBAKAN ERDOĞAN ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ, ELLERİNİ ÖPTÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Ben şehidimin bir damla kanını 550 milletvekilliğine değişmem. Bu işin bedeli ne olursa olsun biz bu yola çıktık ve bu yola böyle devam edeceğiz. Bu süreçten güçlü bir Türkiye olarak, zincirlerini kırmış, şaha kalkmış,atılıma geçmiş bir Türkiye olarak çıkacağız. Engellemelere, tahriklere rağmen bu süreci hayırla tamama erdireceğiz” dedi.


Polislerle Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında düzenlenen iftarda bir araya gelen Erdoğan, “Demokratik açılım” çalışmalarına karşı çıkanların, bir yandan da “akan kanı durdurun” çağrısında bulunduklarını söyledi. Erdoğan, “İşte bizim bugün yaptığımız budur. Anneler şehit tabutları başında gözyaşı dökmesin, yürekler dağlanmasın, genç fidanlar toprağa düşmesin istiyoruz. Onun için bu çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.


ÇOCUKLARIN ELLERİNİ ÖPTÜ

Başbakan Erdoğan, Özel Harekat Daire Başkanlığından çıkışında konvoyu durdurup araçtan inerek yol kenarındaki çocuklarla sohbet etti.

Erdoğan, çocuklara “Derslerinizde başarılar diliyorum. Çok çalışacaksınız çok başarılı olacaksınız. Evdekilere çok selam söyleyin” dedi.


Korumalar da çocuklara hediyeler verdi.

Hürriyet