Nazilli Belediyesi tiyatro salonunda sergilenen oyunu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ve çok sayıda vatandaş izledi.
Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ekibi “Bize ne oldu” adlı tiyatro oyunu ile ilk kez tiyatro sevenleri karşısına çıkarken daha önce sergiledikleri oyunlardaki performanslarının adeta üstüne çıktılar.
“Bize ne oldu” adlı tiyatro oyununun skeçlerinin yazarlığını ve yönetmenliğini Mukaddes Yüksel yaparken Süleyman Gönül, Rıfat Uğursal, Engin Erten, Veli Yöntem, Semih Özbek, İraz Çelikbaş, Hayal Uğursal, Gülsün Külen, Seray Civan, Ahmet Çelikbaş, Aysel Çimen, Miray Esenlik ve Erol Öden de yaklaşık 1 saat süren oyunda usta oyuncuları aratmadılar.Eğitmen Mukaddes Yüksel;” Tiyatromuzun ilk oyunu olan “Nazilli Perşembe Pazarı” isimli oyunla ilk sahnemizi geçen yıl aldık. Yoğun bir katılımla bu sene 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Gününde “Şiirlerle Çanakkale” adlı tiyatro oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise 30 öğrenciden oluşan “Bu dünya hepimizin” adlı vatan bayrak,dostluk,kardeşlik duygularını ön palan çıkaran oyunumuzu sergiledik.Çocuklarımızın küçük yaşlarda sahnelerde yeteneklerini sergilemelerini sağlayan bu etkinliği desteklediği için Nazilli BelediyeBaşkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın her biri gelecekte büyük bir sanatçı olma potansiyeli taşıyor.B u da Nazillimiz için gurur kaynağı” dedi.
Oyunun sonunda konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, çocukların oyununu hayranlıkla izlediğini belirterek;”Daha önce de izlediğimiz çocuklarımız kendilerini oldukça geliştirmişler.Sahnede sanki usta oyuncuları izliyormuş gibi zevk aldım.Çocuklarımızı,değerli öğretmenimizi emekleri için kutluyorum.Çocuklarımızın hepsi ile ayrı ayrı gurur duydum hepsini ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.