Ümraniye’de Özgür S. 1 yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak isteyen eşini sokakta çocuğun gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Kaçan zanlı polis Sancaktepe’de saklandığı evde yakalandı.

Cemil Meriç Mahallesi, Akar Sokak’ta saat 15.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Neşe S. (25), 6 yıl önce kaçarak evlendiği Özgür S.’den (29) anlaşamadıkları için boşanmak istedi. Kendisinden boşanmak istemeyen kocasından şiddet görmeye başlayan Neşe S., 1 yıl önce evini terk ederek annesinin yanına yerleşti. İki çocuk annesi Neşe S., boşanmak amacıyla dava açtı, fakat Özgür S’nin adresinin belli olmaması nedeniyle tebligat ulaşamadığı için boşanma davası sonuçlanmadı.

ÇOCUĞUNUN ÖNÜNDE BIÇAKLADI

Neşe S., kızkardeşi ve 5 yaşındaki oğluyla birlikte alışveriş için dışarı çıktığı sırada Özgür S. ile karşılaştı. Bir süre yaşanan tartışma sonrasında öfkeli koca, çocuklarının gözleri önünde bıçağı kadına saplamaya başladı. Karnı ve sırtına aldığı bir çok bıçak darbesinin ardından Neşe S., kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Neşe S.’yi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Neşe S., yolda hayatını kaybetti.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Öfkeli koca eşini bıçakladıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Bir mobilya şirketinde teknik ressam olarak çalışan Özgür S., Sancaktepe’de saklandığı evde yakalandı. Ümraniye Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen Özgür S., sorguya alındı.