AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karadağ köyünde yaşayan Huriye Ç. (18), yaralı halde ambulansla Finike Devlet Hastanesine getirildi.
 
Hastaneye gelen Huriye Ç'nin eşi Arif Ç. (28), eşinin ağabeyleri Ali Ç. ve Fedai Ç, genç kadının evlerinin ikinci katından düşerek yaralandığını söyledi.
 
Tedavinin ardından polis merkezine götürülen Huriye Ç, ifadesinde, eşi ve eşinin ağabeylerinden işkence gördüğünü iddia etti.
 
Huriye Ç'ye Finike Devlet Hastanesinden bir haftalık ''iş göremez'' raporu verildi.
 
Şikayet üzerine Arif Ç, Ali Ç. ve Fedai Ç. gözaltına alındı.
 
Huriye Ç, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşiyle kaçarak evlendiğini ve bu evlilikten 3 yaşında Fatmagül adında bir kız çocuğu olduğunu söyledi.
 
Eşinin iki gün önce eve geldiğini ve cep telefonundaki numaralara baktığını ifade eden Huriye Ç, kayıtlarda bir erkeğe ait telefon numarası bulan eşinin sinirlenerek kendisine vurmaya başladığını öne sürdü.
 
Eşinin ağabeyi Fedai Ç'nin de bu sırada eve geldiğini ve onun da kendisine vurmaya başladığını belirten Huriye Ç, dayak yediği sırada 3 yaşındaki kızının odada olduğunu söyledi.
 
Huriye Ç, iki adamın kendisini bir süre dövdükten sonra bir odaya kilitlediklerini, kendisini öldürmekle tehdit ettiklerini iddia etti.
 
Sabaha karşı eve eşinin diğer ağabeyi Ali Ç'nin geldiğini ve onun da boğazını sıktığını belirten Huriye Ç, Ali Ç'nin bu sırada karnına tornavida sapladığını öne sürdü.
 
Huriye Ç, şöyle konuştu:
 
''Sabah fenalaştım. Finike'den ambulans çağrılmış. Gözümü Finike'de açtım. Hastanede evin ikinci katından düştüğümü söylediler. Polisler ifademi almak için karakola götürdüğü sırada, arabaya binmekte olan ağabeyimi gördüm. 'Ağabey beni kurtar' diye bağırdım. Polislere düşmediğimi, eşimin ve kardeşlerinin beni dövdüğünü, ifademi değiştireceğimi söyledim. Polis, bunun üzerine, eşimi ve kardeşlerini gözaltına aldı.''
 
Huriye Ç'nin eşi Arif Ç, ağabeyleri Fedai ve Ali Ç, Kaş Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.
Huriye Ç'nin, kızı Fatmagül'le birlikte Karadağ köyündeki babasının evine  gittiği belirtildi.