Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla götürüldükleri hastanede tedaviye alınırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Şahinbey ilçesi Etiler Mahallesi Süleymanşah Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, CD satışı yapan ve akraba oldukları belirtilen Müjdat Aslan, Aziz Aslan ve Hayri Aslan ile aralarında daha önceden husumet bulunan ve bir gün önce kavga eden kişiler arasında, işyerinin önüne çiş yapmaları üzerine kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Müjdat, Aziz ve Hayri Aslan işyerlerinde bulunan pompalı tüfekle kavga ettikleri kişilerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Mehmet Yıldız (18), Ali Karadağ (18), Abdullah Güler (18), Gönül Yaşar (18), Muhittin Yıldız (15), Abdullah Yıldız (16), Özkan Yıldız (18), Volkan Ayhan (18) ve Salih Evran(16) isabet eden saçmalarla yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, yaralılar Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı. Polis, olayın ardından kaçan Müjdat, Aziz ve Hayri Aslan ile bu kişilere yardım ettikleri öne sürülen Ali ve Mehmet Aslan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerden Aziz Aslan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.