Mal taşımak için kullanılan kapalı kasa minibüsteki 10 kadın, bir anda sürüklenmeye başlayan araçtan inmeye çalışırken sel sularına kapıldı. Kadınlardan 3"ü ekiplerce kurtarıldı, diğerleri sularda kayboldu. Daha sonra 7 kadının cesedine ulaşıldı.

İki ceset bulundu

Yük taşımaya yarayan kapalı kasa olan aracın, servis taşımasında kullanılmasının kesinlikle yasak olduğu belirtildi. Halkalı´da bir başka tekstil firmasında ise 2 kişinin cesedine ulaşılırken, İkitelli köprü altında da iki kişinin cededi de itfaiye ekiplerince sudan çıkarıldı. Bölgede 2 kişinin daha cesedi bulundu.

TIR garajında 7 ölü

Başakşehir"deki bir TIR garajında ise araçlar, sele kapılarak havalimanına gidiş yolunu tamamen kapadı. TIR garajında bulunan sürücü ve çalışanlar suya kapılarak kayboldu. Bu kişilerden 7"sinin cesedi bulundu. Bunlardan 5"inin araçlarında boğulan TIR sürücülerine, birinin bölgede küçükbaş hayvan otlatan bir çobana, diğerinin de tır garajındaki bir güvenlik görevlisine ait olduğu belirtildi.

Ağaçlarda insanlar

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ağaçlara çıkan 7 kişiyi botlara aldı. 50 kişi ise büyük çabalar sonucu kurtarıldı. Garajdaki tüm araçların kullanılamaz hale geldiği görüldü. Altınşehir´de Murat Aktay (29), Küçükçemece Kanarya´da da Kaan Çetinkaya (17) kayboldular.HÜRRİYET