Belçika"daki TEC (Transport En Commune) toplu taşımacılık şirketinin açtığı otobüs sürücüsü sınavlarına giren genç kadın, tüm testleri başarıyla tamamladı ve sonunda şirketin kadrosuna alındı.

Şehir içi otobüs hatlarında çalışan ve Audrey olarak anılan genç sürücü, işini kusursuz yaparak herkesin beğenisini kazandı. Ancak işe başladıktan birkaç ay sonra, TEC yöneticileri internette fotoğraflarını görünce şoke oldu.

Belçika"nın “Çıplak Güzeli” yarışmalarından birinde birinci olan Audrey"nin çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca, istifası istendi.

Genç kadından “ya çıplak modellik yapmaktan vazgeçmesi, ya otobüs şoförlüğünü bırakması istendiği” belirtiliyor.

Belçika basınında yer alan haberlere göre genç kadın sürücü “İnsan kaynakları müdürü beni çağırdı ve iki seçenekten birini tercih etmem gerektiğini söyledi. Eğer otobüs şoförlüğü yapmaya devam edersem, bundan böyle çıplak poz vermeyeceğime dair bir belge imzalamam istendi. Ama kararsızım” dedi.

TEC sözcüsü Carine Zanella ise yaptığı açıklamada “Sunduğumuz öneri, bizim tutucu olduğumuz şeklinde yorumlandı. Oysa biz sadece onca insanın hayatının sorumluluğunu taşıyan bir kişinin, başka bir iş de yaparak yorgun bir biçimde direksiyona geçmesini kabul edemeyiz. Binlerce insanın canının sorumluluğunu taşıyoruz. Yoksa Bayan Audrey"e karşı bir hareket değil. O, bizim en popüler çalışanımız. Onun kullandığı otobüs daima dolu” dedi.