Kadınla kucakta fotoğrafları çekilip şantaj yapılan H. para çekmek bahanesiyle gittikleri bankada 3 çete üyesini yakalattı.

ANKARA"da Bekir H. adlı vatandaş, yaklaşık 1 ay önce televizyondaki bir arkadaşlık kanalı aracılığı ile Fikriye E. adlı kadınla tanıştı. Bir süre telefonda konuşan ikili, daha sonra buluşmaya karar verdi. Bekir H., Keçiören"deki evine gittiği Fikriye E. ile 30 TL karşılığında ilişkiye girme karşılığı anlaştı ve ödemeyi peşin yaptı. Bu sırada evin diğer odasından çıkan Yaşar S. ile Selahattin Y. adlı kişiler, “Sen evimizde ne arıyorsun?” diyerek Bekir H."yi bıçak zoruyla çırılçıplak soydu. Fikriye E."yi de soyunuk halde Bekir H."nin kucağına oturtup fotoğraflarını çeken Yaşar S. ile Selahattin Y., “Bu fotoğrafları ailene veririz. Seni rezil ederiz” diye tehdit ederek 400 TL istedi. Bekir H., üzerinde para olmadığı için bankaya gitme teklifinde bulundu. Bunun üzerine üç çete üyesi, Bekir H. ile birlikte bankaya gitti. Bir anlık boşluktan yaralanan Bekir H. bankanın güvenlik görevlisinden yardım istedi.

Başka kurbanlar da var

Personelin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri şantaj çetesinin üç üyesini yakaladı. Şüphelilerin cep telefonlarında, yüzlerce uygunsuz fotoğraf olduğu ortaya çıktı. Gasp Büro Amirliği"nde sorgulanan ve daha öncede şantaj yoluyla vatandaşlardan para sızdırdıkları öğrenilen çete üyeleri adliyeye sevk edilecek. - vatan