İbrahim Tatlıses (59) ve Ayşegül Yıldız (30), sürpriz bir şekilde Tatlıses’in tedavi gördüğü Maltepe Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde evlendi. Saat 20.30’da, hastane odasında gerçekleşen nikâh töreniyle hayatlarını birleştiren çiftin ani nikahı Tatlıses’in yakın çevresi dahil herkeste şok etkisi yarattı. Tatlıses, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesiyle kıydığı nikahta “Sayın Başbakanımızın ziyareti esnasında yaptığımız sohbette artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. 
 
Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu” dedi. Bu nikahın ardından gözler İbrahim Tatlıses’in hayat arkadaşı, oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna’ya çevrildi. Tuna sessizliğini sacitaslan.com’dan Yasemin Kutsi’ye bozdu ve şunları söyledi: “Benim 19 yaşında bir oğlum var konuşulacak çok şey var ama hiçbir şey söylemeyeceğim. İbrahim Tatlıses’e sadece mutluluklar dilerim. Daha önceden bu nikahtan haberim olsaydı İdo’yu bu duruma hazırlardım. Çocuk ziyaret için babasının yattığı hastaneye gidiyor ve bu durumu öğreniyor. Tepkisi normal. Ben oğlum üzüldüğü için üzülürüm. Başka da bir üzüntüm olamaz. Sel gider kum kalır. İnşallah sonları iyi olur” 
 
Damla da yıkıldı!
 
Sürpriz nikah sonrası Tatlıses’in aynı saldırıda kendisiyle beraber yaralanan menajeri Buket Damla Çakıcı’yı Ayşegül Yıldız’ın isteği üzerine kovduğu iddiası ortaya atıldı. Ancak Tatlıses evleneceğini açıklayınca Çakıcı’nın sinir krizleri geçirdiği iddia edildi. Tatlıses’in doktoru Prof. Dr. Alp Tunç Kalyon, “Her geçen gün daha iyiye gidiyor durumu. Eşi Ayşegül Hanım da o konuda çok yardımcı ve destek oluyor. Cinsel hayatıyla ilgili bir problem yaşanmadığını söyleyebiliriz” dedi.
 
Oğlu İdo bunalıma girdi
 
Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo nikah haberini hastane odasında aldı. Nikahtan birkaç saat önce durumu öğrenen İdo hastaneyi terk etti. Annesinin yanına giderek eve kapanan İdo, en yakın arkadaşlarıyla odasına çekildi. İdo’nun konuyla ilgili kimseyle konuşmak istemediği öğrenildi.
 
Düğün hediyesi cip 
 
İbrahim Tatlıses, yeni eşi Ayşegül Yıldız’a düğün hediyesi olarak 90 bin Euro’ya bir cip hediye etti. Yıldız, düğünden birgün önce İstinye Park’ta yeni cipiyle böyle görüntülendi. Tatlıses, Yıldız’a bir güzellik merkezi açmış; lüks bir daire satın almıştı