Dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda Bağarası Beldesi"nde sıhhi tesisatçılık yapan Davut K.; ağabeyi Mevlüt K. ve yengesi Emir K."yı evlerinin girişinde kurşun yağmuruna tuttu. Davut K."nın tabanca ve pompalı tüfekle ardı ardına 11 el ateş ettiği tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre; Ağabeyi ile miras ev için aralarında husumet olduğu öğrenilen Davut K. geçtiğimiz günlerde miras konusu olan evi mahkemede kaybetti. Mahkeme ağabey Mevlüt K. lehine sonuçlanınca Davut K. mahkeme kararını içine sindiremeyince korkunç cinayeti planladı. Dün akşam saatlerinde eve girmekte olan abisi ve yengesini kurşun yağmuruna tutan öfkeli kardeş, cinayetin ardından silahları ile birlikte jandarmaya teslim oldu. İki kişiyi öldürdükten sonra aklı başına gele cinayet zanlısı Davut K."nın ilk ifadesinde cinnet geçirdiği için cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Adliyeye sevk edilen zanlı Davut K. tutuklanarak Söke Ceza evine gönderilirken ölen 3 çocuk babası ağabey Mevlüt K. ve eşi Emir K. Koçarlı"nın Bıyıklı Beldesinde defnedildi.