İki çocuk babası Güler Ç., geçirdiği cinnet sonucu evin yakınındaki tarlada çalışan ağabeyi 58 yaşındaki Ali Kemal İşler’e av tüfeğiyle ateş etti. İşler olay yerinde yaşamını yitirirken, silah seslerini duyarak dışarı çıkan anne 80 yaşındaki Halime İşler’de oğlu Güler Ç.’nin kurşunlarına hedefi oldu.

Olayın ardından kaçan ve köylülerin bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu belirttiği Güler Ç. jandarmaya gelen ihbarın ardından saklandığı evde yakalandı.

Tarlada ve evde yapılan incelemelerin ardından Ali Kemal İşler ile anne Halime İşler’in cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KIZI DA GÖZALTINA ALINDI
Burdur’un Bucak İlçesi’nde psikolojik sorunları bulunan 50 yaşındaki Güler Ç. geçirdiği cinnet sonucu tarlada çalışan ağabeyi ile silah sesleri üzerine yanına gelen annesini tüfekle vurup öldürdü. Güler Ç.’yi gözaltına alan jandarma olayla ilgili olduğu gerekçesiyle kızı Cemile Ç.’yi (24) de gözaltına aldı. Jandarma karakoluna götürülen anne ile kızının sorguları sürüyor.