Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından Aydınspor 1923"ün Basın Sözcüsü Suat Deniz, yerel derbide kazandıkları Çine Madranspor maçını değerlendirdi.

Deniz, yaptığı açıklamada 3 hafta aradan sonra aldıkları galibiyetin futbolcuların güvenini yerine getirdiğini belirterek; Çine Madranspor"un futbolcularını oynadıkları oyundan dolayı tebrik etti.

Deniz, yaptığı açıklamada, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 3 haftalık berbaerlik serisinden sonra futbolcuların güveninin yerine geldiğini belirten Deniz; “Galibiyete bu açıdan baktığımızda çok önemli bir galibiyet oldu.

Çine Madranspor"u verdikleri mücadeleden dolayı kutluyoruz.Her iki takımın taraftarlarının centilmenlik göstergeleri maça ayrı bir renk kattı.

Dün bir kez daha görüldü ki, Adnan Menderes"in büyük bölümünü dolduran Aydınlılar profesyonel liglerde bir takım görmeyi can-ı gönülden istiyor. Amatör ligde olmamıza rağmen inanılmaz bir seyirciyle oynuyoruz.

 Çocuk tribünü oluşturmamızda bize yardımcı olan ve okul öğrencilerini maça getiren 7 Eylül İlköğretim Okulu yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.