Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger açılışta yaptığı konuşmada, sağlık alanında çok iyi işler yapıldığını ifade ederek, "Sağlık sıhhat her şeyden önemli. Sağlık alanında gelinen nokta çok güzel özetlendi. Sağlıkta dünyaya emsal teşkil edecek duruma geldik. Ben ikinci kez tesis açılışına geliyorum Çine’ye. Her iki açılışta da Çineli hemşerilerimizin katkıları ile yapılan hizmetlerin açılışına geliyoruz. Burada kazandığını buraya sarf ederek, sosyal katkılar sağlayarak vatandaşa hizmet sunma konusunun diğer ilçelere örnek olmasını diliyorum. Bu anlamda Çine diğer ilçelere bir örnektir" dedi.

Diyaliz Merkezi’nin açılış töreninin hemen ardından protokol, Çine Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün de açılışını gerçekleştirdi.

Müdürlük yetkilileri, protokol üyelerine hizmetler hakkında bilgiler verirken, önümüzdeki süreçte Sosyal Hizmetler Merkezi’nin öneminin çok daha iyi anlaşılabileceğini ifade ettiler.

Açılış törenine Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri ve davetliler katıldı.

cine-devlet-hastanesi-hemodiyaliz-merkezi3.jpg