23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının da dahil edildiği şenlik, Çine Namık Kemal İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.
Türkiye, Ukrayna ve Makedonya halk dansı ekiplerinin sahne aldığı etkinliğe, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, Şube Müdürleri Bekir Ayan ve Gökhan Memiş, CHP'li belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
İlköğretim Okulları öğrencileri zeybek, halay, horon gibi dansları sahnelerken, Ukrayna ve Makedonya'dan gelen öğrenciler de kendi danslarını sergiledi.
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Çine Belediyesi olarak katkı vermek istediklerini belirterek, halk danslarını iki yıldır üst üste düzenlediklerini söyledi.
Göreve geldiği günden beri sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Dinçer, ''Belediyenin görevinin sadece yol, su, çöp toplam gibi hizmetler değil. İlçenin kültürel, sosyal faaliyetlerinde önde ve öncü olmamız gerekiyor. Aramızda iki ülkeden 3 grup misafirimiz var. Makedonya ve Ukrayna'dan ilçemize gelen bayramımıza renk kattılar ve bize çok güzel gösteriler sundular'' diye konuştu. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg