Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme daha. Valizde bulunun DNA'lar korsan taksiciye, poşet ve testeredekiler ise Bahçeşehir'deki nalbura ait çıktı.

Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişme. Adli Kurumu Başkanlığı genç kızın cesedinin taşındığı valiz, başının konduğu poşet ve başının kesildiği testere üzerindeki incelemesini tamamladı. Delillerde bulunan DNA'ların eşleştirilmesi sonucu bavul üzerindeki DNA'lar tüm dünyada aranan Cem G.'nin cesedi taşımak için çağırdığı korsan taksici Mehmet Ceyhan B.'ye ait çıktı. Başının konduğu poşet ve testerede tespit edilen DNA'ların ise Cem G.'nin testereyi satın aldığı Bahçeşehir'deki nalbur dükkanının sahibine ait olduğu belirlendi.

Öte yandan Adli Tıp Kurumu'nun hazırlamış olduğu otopsi raporuna göre, cinayeti G. ailesinden birden fazla kişinin işlediği kesinlik kazandığı iddia edildi. Rapor doğrultusunda G. ailesinden iki kişinin yargılanacağı ortaya çıktı. Cinayetle ilgili olarak Cem G.'nin babası Mehmet G. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Mehmet G. nin tutuklanmasındaki en büyük nedenin Münevver Karabulut'un tırnak içlerinde iki farklı kişiye ait doku örneğinin bulunması olduğu iddia edildi.