Cinayetteki sırrı, Mehmet E."nin belinde takılı olan vibratör çözdü. Otopside vibratörün bulunması üzerine, daha önce cinayete gasp süsü vermeye çalışan ve bu yönde ifade veren Kader E., eşini seks fantazisi yüzünden çıkan kavgada öldürdüğünü itiraf etti.

28 gün önce Mersinli Kader ile üçüncü evliliğini yapan 11 çocuk babası Mehmet E."nin evinden duyulan gürültüler üzerine komşuları jandarmaya haber verdi. Gelen jandarma evde Mehmet E."nin kanlar içindeki cesediyle karşılatı. Mehmet E.'nin göğsünden ve karnından bıçaklanıp başına keserle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yarı baygın haldeki eşi Kader E.'nin ise el parmaklarının arasının bıçakla kesildiği, yüzünde dayak izleri bulunduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri inceleme başlatırken, Kader E. de 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Acıpayam Devlet Hastanasi"ne kaldırılıp tedaviye alındı.

"3 KİŞİ EVİ BASTI" DEDİ

Yaralı kadın verdiği ilk ifadesinde, sabaha karşı 3 kişinin evlerini bastığını, eşini öldürüp kendisini de işkenceden geçirerek dövdüklerini söyledi.
Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, kadının verdiği eşkal doğrultusunda saldırganların kimliklerin tespit etmek için harekete geçti. Bu arada Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'ndan gelen bir haber herkesi şaşkına çevirirken soruşturmanın seyrini de değiştirdi. Otopsisi yapılan Mehmet E."nin belinde vibratör bağlı olduğu bildirildi. Bunun üzerine jandarma, Kader E.'yi yeniden sorguya aldı.

FANTEZİ İSTEDİ DİYE ÖLDÜRMÜŞ

İlk ifadesinde yalan söylediğini kabul eden, evi kimsenin basmadığını anlatan Kader E., eşini öldürdüğünü itiraf etti. Son ifadesinde, eşinin vibratör takıp seks fantezisi yapmak istediğini, bunu kabul etmediği için de aralarında kavga çıktığını söyleyen Kader E., kavga sırasında eşini bıçaklayıp başına keserle vurarak öldürdüğünü, parmaklarındaki kesik ile yüzündeki darp izlerinin de çıkan kavgada meydana geldiğini belirtti.

İşlediği cinayete gasp görüntüsü vermeye çalışan Kader E.'nin, olayın şoku ile vibratörü Mehmet E."nin belinde takılı unuttuğu belirtildi.
Gözaltına alınan Kader E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

EVDE VİAGRA BULUNDU

Denizli"nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Akalan Beldesi'nde eşi tarafından öldürülen Mehmet Emiroğlu"nun evinde yapılan aramalarda, bir kutu viagra ile değişik markalarda cinsel gücü arttırıcı ilaçlar bulundu. Mehmet Emiroğlu"nun sık sık eşinin el ve ayaklarını bağlayıp çeşitli seks fantezileri uygulamaya çalıştığı öne sürüldü.

Bu arada, tutuklanan Kader Emiroğlu adliyedeki işlemlerinin ardından Denizli Kocabaş D Tipi Cezaevi"ne gönderildi. Emiroğlu adliyeden çıkışında soruları yanıtsız bıraktı.


HÜRRİYET